Onze partners

 hospitalistie verzekeringen


Wie kunnen we verder helpen?

 1. Aansluiten bij  hospitalisatie AG insurance
 2. Uitleg over uw huidige AG polis.
 3. Uw groepsverzekering verder zetten na onslag of na pensioen

U bent klant van AG insurance.


Wat heeft deze verzekering mij te bieden?

​ AG insurance Hospitalisatie biedt u uitgebreide waarborgen:

 • Hospitalisatie: terugbetaling van uw medische kosten bij een ziekenhuisopname, ook in een eenpersoonskamer*.
 • Pre- en post (voor- en nabehandeling): terugbetaling van uw medische kosten in verband met een hospitalisatie, vanaf 1 maand voor de opname tot en met 3 maanden erna. Denk aan dokterskosten en geneesmiddelen, maar bijv. ook kinesitherapie, thuisverpleging en orthopedische toestellen.
 • Zware ziekten: medische kosten voor de behandeling van 30 zware ziekten worden zelfs zonder ziekenhuisopname terugbetaald.
 • Dekking en bijstand in het buitenland: uitgebreide waarborgen bij onvoorziene medische kosten in het buitenland + extra diensten zoals repatriëring, transportfaciliteiten voor gezinsleden, …
 • Medi-Assistance (optie): AG Insurance betaalt uw factuur rechtstreeks aan het ziekenhuis. U hebt bovendien recht op bijkomende diensten, tijdens en na de opname, zoals kinderopvang, huishoudhulp, ...
 • Delta (optie): mogelijkheid om te kiezen voor de meest uitgebreide waarborg, met o.a. een verdubbeling van de pre- en postperiode tot 2 en 6 maanden en terugbetaling van vruchtbaarheidsbehandelingen.

AG  Insurance past een ziekenhuissegmentatie toe, waardoor in het overgrote deel van de ziekenhuizen de medische kosten volledig worden vergoed, ongeacht het gekozen kamertype*. Voor wie om persoonlijke redenen kiest voor een privékamer in een van de duurdere ziekenhuizen, zijn er volgende opties: 

 • Universitaire optie: een volledige terugbetaling bij een verblijf in een eenpersoonskamer van duurdere universitaire ziekenhuizen (ziekenhuizen in de lijst met een ‘U’). 
 • Optie SL: volledige terugbetaling bij een verblijf in een eenpersoonskamer van alle duurdere, meestal Brusselse ziekenhuizen. Ideaal als u in (de omgeving van) Brussel woont.


Wenst u info over deze verzekering : contacteer ons!
U wenst de verzekering verder te zetten na ontslag of als u met pensioen gaat.


Wanneer je op pensioen gaat, of bijvoorbeeld van werk verandert, kan je de hospitalisatieverzekering van het werk op individuele basis verder zetten, op voorwaarde dat je de laatste twee jaar onafgebroken aangesloten was bij een hospitalisatieverzekering.


Meer info :

-Welke wijzigingen voeren we voor u uit?


- Pasgeborene doorgeven aan ons?

- Wijziging van adres doorgeven aan ons

- Persoon toevoegen aan uw polis

- Nieuwe bankrekening doorgeven aan ons

- U wenst uitleg van uw polis.

- U wenst een nieuwe medicard.

- U wenst uw groepspolis om te zetten naar aanleiding pensioen/ontslag.


Oplossing van uw AG hospitalistie -specialist:


- We voeren alle wijzigingen voor u door.

- Uw probleem. Onze zorg !

- We komen tot bij uw thuis ,dit wanneer u tijd heeft.

- Indien u dit wenst leggen we de polisvoorwaarden  uit.

- Dit in gans Vlaanderen.